Pomozimo Ademu Mehmedoviću da nastavi svoje školovanje na Univerzitetu “Berklee”

Adem Mehmedović je rođen u Novom Pazaru. Počeo je da svira klavir sa sedam godina. Po završetku muzičke škole “Stevan Mokranjac” Adem upisuje srednju muzučku školu “Dr Miloje Milojević” u Kragujevcu. Kao izuzetno talentovanog učenika Adema su profesori pozvali da svoje školovanje nastavi na Akademiji umetnosti u Novom Sadu. Kao jedan od najtalentovanijh studenata Akademije Adem nastupa na mnogim eminentnim festivalima u Srbiji i širom Evrope.

Adem je nedavno primljen na “Berklee Collage of Music” na programu master studija “Contemporary Performance”. Na nesreću razni događaji su doveli do toga da Adem nema dovoljno novca da plati školarinu. Ostala je još jedna (poslednja) rata u iznosu od $10.000 (978.373 RSD) koju Adem mora uplatiti do 05. maja 2021. godine.

Adem se trenutno nalazi u okruženju najuspešnijih i najtalentovanijih mladih muzičara na svetu. Pomozimo Ademu da tamo i ostane.

Novac možete uplatiti:

Stefan Milivojević Udurženje građana “TELOK” Broj DINARSKOG računa: 325930050047711616 (OTP Banka)
Stefan Milivojević Udurženje građana “TELOK” Broj DEVIZNOG računa: 325934150050502877 (OTP Banka)

Više o ovom umetniku možete saznati na njegovom web sajtu https://adem.live/ a njegovu muziku možete čuti na na njegovom YouTube kanalu LINK. Na sajtu Adema Mehmedovića možete takođe naći podatke za uplatu na njegove bankovne račune!

Imam želju stvoriti muziku koja će objediniti Istok i Zapad, Klasiku i Džez, Sevdah i Elektroniku

Adem Mehmedović